Kurser!

Har länge funderat på att hålla några korta nybörjarkurser både i stickning och virkning. Dels för att det är kul att träffa andra som delar ens intresse men även för att få hjälpa andra att börja eller utvecklas i sitt handarbete.

Material till nybörjarkurser kommer jag kunna knåpa ihop själv, ska bara välja ut vad som är viktigast i början så att det inte blir för mycket.

Kurser/träffar kommer att bli av! Har fått ett mycket större gensvar än väntat endast genom ett enda inlägg på facebook. Det ska bli så kul. Nu pågår en febril planering och strukturering för att få till något riktigt bra under hösten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>