Ufo utmaning

Känner att det är dags för en ny utmaning. Eller egenligen mer en plan men utmaning låter lite roligare. Hur det gått med sockutmaningen kommer i ett annat inlägg.

Jag har en förmåga att samla på mig påbörjade, nästan klara eller halvfärdiga projekt. Dels för att det är så roligt att starta nya saker som dyker upp men ibland fastnar jag för att det dyker upp ett krångligt moment eller att något tar tid. Tålamod jag vet :)

Tillfredsställelsen när något är klart är stor och dessutom får man ett plagg eller accessoar att använda. Därför vill jag nu göra klart några av mina ufon (unfinished objects).

Mitt mål är syfestivalen i Stockholm 24-26 oktober. Där vill jag nämligen köpa garn till en ny kofta.

Då jag både stickar och virkar vill jag ha med båda teknikerna i listan på projekt. För att vara realistisk kommer målet inte vara att allt ska vara klart men 4 projekt bör jag hinna med. Jag vet dessutom att det med största sannolikhet kommer att dyka emellan ett eller annat litet snabbprojekt vid sidan av listan.

  • Blå kofta
  • Loki nr 1
  • Raggsockor mellanraggi till barn
  • Ugglegensern Reidar
  • Regnbågsfilten
  • Höstsjalen (till förra hösten)

Detta är min preliminära lista, måste titta igenom projekthögen igen och se om jag har fler nästan färdiga som kan läggas till.

projekthögen

Saknas på bilden gör raggsockorna och regnbågsfilten.

Resultatet presenteras fredag 24:e oktober.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>