Ufo utmaning

Känner att det är dags för en ny utmaning. Eller egenligen mer en plan men utmaning låter lite roligare. Hur det gått med sockutmaningen kommer i ett annat inlägg.

Jag har en förmåga att samla på mig påbörjade, nästan klara eller halvfärdiga projekt. Dels för att det är så roligt att starta nya saker som dyker upp men ibland fastnar jag för att det dyker upp ett krångligt moment eller att något tar tid. Tålamod jag vet :)

Tillfredsställelsen när något är klart är stor och dessutom får man ett plagg eller accessoar att använda. Därför vill jag nu göra klart några av mina ufon (unfinished objects).

Mitt mål är syfestivalen i Stockholm 24-26 oktober. Där vill jag nämligen köpa garn till en ny kofta.

Då jag både stickar och virkar vill jag ha med båda teknikerna i listan på projekt. För att vara realistisk kommer målet inte vara att allt ska vara klart men 4 projekt bör jag hinna med. Jag vet dessutom att det med största sannolikhet kommer att dyka emellan ett eller annat litet snabbprojekt vid sidan av listan.

  • Blå kofta
  • Loki nr 1
  • Raggsockor mellanraggi till barn
  • Ugglegensern Reidar
  • Regnbågsfilten
  • Höstsjalen (till förra hösten)

Detta är min preliminära lista, måste titta igenom projekthögen igen och se om jag har fler nästan färdiga som kan läggas till.

projekthögen

Saknas på bilden gör raggsockorna och regnbågsfilten.

Resultatet presenteras fredag 24:e oktober.

Nya fina bloggen

Nu äntligen har jag lyckats få till en uppdatering av bloggens baksida. Alltså bytt webhotell och fått en helt ny version av allt. Tack älskling för hjälpen. Förhoppningsvis ska det gå lite smidigare att uppdatera nu igen.

Med detta så blev det nytt namn, ny adress, nytt, nytt, nytt men även lite gammalt. Det känns bra med en ordentligt uppfräschning.

Tack vare (på grund av) att jag inte uppdaterat på länge (inga bilder ville följa med från telefonen och på datorn trilskades också bilduppladdningen) så har jag lite att ta igen. Det kommer att dyka upp lite av varje nu framöver. Först ut kommer det att bli en liten utmaning till mig själv.