Nya gardiner

Köpte nya gardiner till vårt sovrum men med dom kom ett problem, vi hade inga omtag som passade till. Fick helt enkelt göra ett par.

Rutigt värre

Mormorsutor är verkligen fina och det finns hur många olika som helst man kan göra. Jag började på klassiska rutor för länge sedan men dom har blivit liggande, kanske är det dax att ta fram dom igen.

Mina rutor

Är med i en grupp på facebook för dom som gillar att virka och där har det varit ett storprojekt på gång. Tyvärr drabbades en av medlemmarna av en svår bilolycka men verkar klara sig bra med tanke på omständigheterna. De som vill har kunnat vara med i skapandet av en filt till henne och här är mitt bidrag.

Anna-rutan

Vågade väskan

Hittade ett så fint garn på symässan i höstas och gjorde mig en väska av det. Nu följer den med när jag vill ha något av mina projekt med mig, tex på syjuntorna.
Det vågiga mönstret syns inte jättebra men ger en fin effekt tycker jag.

Vågade väskan

 

Det lila projektet

Hittade ett mysigt garn i bomull/akryl i en väldigt lila färg, det bara skrek klänning om det. Nu har ju jag bara pojkar här hemma men tänkte att nån liten tjej ska det väl finnas som vill bli fin. Tänkt och gjort, jag köpte garnet och började leta mönster. Hittade inget som föll mig helt i smaken så det blev till att mixa och hitta på eget mönster. Det blev en mix av stickat och virkat.

Är väldigt nöjd med resultatet då det är den första klänning jag gjort.

 

Hej här är jag

Första inlägget! Det här ska bli spännande, det kommer snart fler och för det mesta kommer det handla om mitt pysslande. Jag stickar och virkar mest men håller även på lite med scrapbooking. Alla typer av pyssel och skapande ger en härlig känsla och man blir lugnare när man får sitta i soffan och virka eller sticka på något mysigt.